Indretning af entreen - 4 tips til at gøre din entre både pæn og funktionel

Uanset om du lige er flyttet til et nyt sted, eller har boet det samme sted i noget tid, så er entreen en meget vigtig del af hjemmet. Det er den del af dit hjem folk ser først, når de kommer ind i dit hjem, og dermed danner et indtryk af dit hjem. Det er derfor vigtigt, at det ser godt ud for andre, men entreen skal selvfølgelig også være funktionel, så du også har mulighed for at opbevare dine sko, jakker og andet, som måske skal opbevares i entreen.

Det kan være at du står i den situation, at du er i tvivl om, hvordan du skal indrette din entre, så den både er pæn, men også funktionel. Så kan du læse videre her, hvor der kommer 4 tips, til hvordan du kan indrette din entre.

1. Opbevaring til dine jakker

Når det gælder entre, så er det rart, men også vigtigt, at have et sted hvor du kan opbevare dine jakker. Der er forskellige måder hvorpå du kan vælge at opbevare dine jakker.

Du kan vælge at have kroge, hvor du kan have dem til at hænge, så de kan ses for alle. Dette er med til at få dit hjem til at se beboet ud, og kan være med til at gøre det mere personligt. Dette gør det nemt og hurtigt, for dig at hænge dine jakker op, når du kommer hjem, men det gør det også nemt og hurtigt, at tage dine jakker, når du skal til og ud af døren.

Du kan også vælge at få et skab, hvor du kan hænge dine jakker inden i. Dette får gemt jakkerne væk, og kan være med til at give et rent look i entreen. Så hvis du gerne vil have et rent look, så er dette en god måde, at kombinere dit æstetiske præferencer med noget funktionelt.

2. Lamper og belysning

Når det gælder din entre, så er det en god idé, at skabe et velkomne miljø, så dine gæster kommer ind i dit hjem, og føler sig velkomne, men også når du selv kommer hjem, så er det en rar fornemmelse og følelse.

Hvis du gerne vil skabe et velkomne miljø, så spiller belysningen i entreen en stor rolle. En lys entre virker velkomne, og derfor er det en god idé, at sørge for at du har lys i din entre. Når du gerne vil finde nogle flotte lamper, som du gerne vil have i din entre, så kan du kigge på Andlight.dk finde flotte lamper til entreen. Her kan du finde en masse flotte lamper, som kan gøre din entre pæn, men også velkomne.

3. Opbevaring af sko

Ikke nok med at opbevare dine jakker, så skal dine sko og opbevares et sted. Der er igen forskellige måder, hvorpå du kan vælge at opbevare dine sko, alt efter hvilket udseende du går efter i dit hjem, og hvor funktionelt, du gerne vil have din entre til at være.

Hvis du gerne vil have hurtig og nem tilgængelighed til din sko, så kan du vælge at købe en sko opsats, hvor du kan stille dine sko nemt og hurtigt. Dette betyder dog, at dine sko kommer til at stå i det åbne, dette giver et beboet og komfortabelt look i dit hjem, men dette er måske ikke lige det du gerne vil, så har du også en anden mulighed.

Hvis du gerne vil have dine sko gemt væk, så kan du vælge at købe et skab til din entre. Her kan du både placere dine sko, men også dine jakker og eventuelle tasker, hvis du også har brug for opbevaring til disse. Dette er med til at give et simpelt og rent look i din entre.

4. Spejle til din entre

Hvis du gerne vil at din entre, både er pæn og funktionel, så er det første du tænker på nok ikke spejle. Dette er der måske en god grund til, der er ikke meget opbevaring, når det gælder spejle, typisk set. Dog er der mange muligheder, når det gælder spejle.

Du kan vælge, at hænge et spejl op på væggen, dette kan få entreen til at se større ud, og mere rummelig. Så hvis du har en mindre entre, så er dette en god mulighed for at få det til at virke større. Spejle har også den ekstra funktion, at du lige kan tjekke hvordan du ser ud, inden du går ud af døren, og være sikker på, at du ser godt ud.

Derudover, kan du også vælge skabe, hvor der er spejle på. Dette giver dig en masse opbevaring inde i skabet til lige det du gerne vil, men det giver dig også et spejl, som kan gøre at din entre virker mere rummelig, men også at du nemt og hurtigt, kan tjekke at du ser ud, som du gerne vil, inden du går ud af døren.

Menu
Top